A megrendelés menete

Hogyan is zajlik egy beszerzés:

 1. lépés: az árajánlat

  - Ön megkeres minket, elmondja nekünk mit és milyen mennyiségben kíván megvásárolni. Itt eláruljuk hogy minél több a db száma a terméknek, annál kedvezőbb árat adnak a gyárak, ugyanis nagyrészben a rendelés leadása után gyártják le a vevőnek. (ez általában néhány napos átfutással meg is valósul.)
  Amennyiben nincs ötlete hogy mibe is szeretne befektetni, tanácsokkal, véleményekkel, ötletekkel szívesen állunk rendelkezésére.
  Mielőtt bármibe is belevágunk el kell dönteni mennyire sürgős az áru átvétele. Ez azért fontos, mert ha mintadarabot kérünk, annak több hetes átfutása van (felárért persze pár napos szállítással is lehetséges futárszolgálattal, de tapasztalatunk szerint ezt csak EXTRA sürgős esetekben éri meg)
  Másrészről a szállítás is történhet több féle módon, a legkedvezőbb árak mellett növekszik sajnos a szállítási idő is. Megközelítőleg 3-4 hét, de ezt a későbbiekben részletezzük.

  - Mi a sok éves tapasztalatunknak, különböző területeken lévő megbízható kapcsolatainknak köszönhetően, valamint azt a szerencsés lehetőségünket kihasználva meglévő kínai partnereinkkel, hogy ki más ismerné a saját országát és üzleti lehetőségeit jobban mint Ők, a lehetőségekhez mérten megtaláljuk a minőségben és árban is egyaránt megfelelő termékeket hazai partnereink számára.

  - Készítünk Önnek egy árajánlatot, ami már a végleges összeget fogja tartalmazni. NEM tartalmaz rejtett költségeket, NEM fordulhatnak elő váratlan, plusz költségek.
  A tőlünk kapott árajánlat végösszege az az összeg lesz, amit Önnek fizetnie kell a termékekért ahhoz hogy a szállítás napján átvegye a szállítótól, nem keletkeznek rejtett, utólagos költségek. Erről természetesen Áfás számlát készítünk és a félreértések elkerülése érdekében minden teljesen hivatalosan zajlik.

  - Mielőtt elfogadja árajánlatunkat, lehetőség van arra hogy a kívánt termékekből mintadarabot kérjünk a gyártótól. Sajnos ez általában nem történik ingyen, mert a távoli országból ide is kell juttatni a mintát és az az itthoni árakat nézve sem pár 100 ft, de ezt az esetek többségében mi átvállaljuk a sikeres együttműködés első lépésének reményében. Persze vannak olyan esetek amikor ez jelentős kiadás lenne részünkre is, ekkor megbeszélés tárgya hogy kialkudjunk a megrendelővel egy alternatívát ami neki és nekünk is megfelelő árban. (például megfelezzük a mintadarabok beszerzésének összegét)

  A mintákkal kapcsolatban ha esetleg megfogadnak egy jó tanácsot. A kívánt termékek milyenségétől függően előfordulhat, hogy több alternatív terméket is tudunk ajánlani, ami esetleg külsőben picit eltérhet, de a rendeltetése ugyanaz, esetleg más áron több féle minőségű is létezik ugyanabból az áruból. Ezt azért tartottuk fontosnak megjegyezni mert vannak esetek amikor a minőség a fontosabb, van amikor a minősége elhanyagolható, csak minél olcsóbban kapjuk meg. Ezért ezt sem árt fontolóra venni és megnézni, esetleg igényelni több féle minőségből árat és mintát, hogy ki tudjuk választani a mindenki számára megfelelőt.

  - Lehetőség van arra is hogy egy teljesen egyedi, esetleg saját céglogóval ellátott csomagolásban igényeljük a termékeket. Ez azért is előnyös, mert esetleg ha olyan terméket szeretnék bevezetni a piacra ami még itthon nem található meg, akkor akár egy új márkát is teremthetünk, levédve azt hogy más ne is tudja forgalmazni.


 2. lépés: a megrendelés

  - ha megfelelő az árajánlatunk, akkor Önnek nincs más dolga mint jelezni felénk.
   A megrendelést szerződésbe foglalva aláírjuk és azonnal továbbítjuk a gyártók felé hogy minél hamarabb elkészüljenek annak összeállításával.


 3. lépés: az áru útja:
  (
  Miután elkészül az áru csomagolása útnak indítják)

 

          
           Ez történhet több féle módon:

 


                Az árban legkedvezőbb szállítás a konténeres, hajóval történő transit:

               
                Ennek sajnos feltétele is van, mégpedig az idő. 3-4 hetet vesz igénybe, mire megérkezik hazánkba, ezután még számolni kell pár napot a
                vámolási folyamatokra, és ezeket követően tudjuk továbbítani. 

 

 


                Történhet futárcég által is:

               

                Ekkor kb 4-5 munkanapot vesz igénybe maga a szállítás Kína és Magyarország között, erre jön rá a vámolási idő. Ennek a formának sajnos súlytól
                és mérettől
függően megkérik az árát, de még ezeket belekalkulálva is nagyon jó áron jutunk hozzá a termékeinkhez, ezt tapasztalatból tudjuk :)
                Egyébként ezeket a költségeket az árajánlatunk mind-mind tartalmazni fogja!

 

         - Megérkezik a szállítmányunk Magyarországra. Itt ezt le kell vámoltatni és vámot fizetni utána, amit a Vámhatóság intéz és szab ki. (ezt is tartalmazza az árajánlat, ezzel Önöknek nem kell pluszban  
          számolni és természetesen ezeket mind mi intézzük)

        - Megállapítják a vám értékét, ezután történik a kiszállítás. Általában hozzánk érkezik az áru, mi le ellenőrizzük és ha mindent rendben találunk akkor továbbítjuk a lehető leghamarabb megrendelőnk 
          részére.


Ha csak kicsiben gondolkodik, akkor is keressen minket bátran, akár 1db-ot is rendelhet tőlünk!

BranDave Kft.

Cégünk fő tevékenysége a keleti országokból való termékek importálása hazánkba.

Importálás Kínából, vám ügyintézés, piackutatás, árajánlat, termékek felkutatása és beszerzése, saját céglogóval ellátott csomagolások, saját márkák bevezetése

 • +36 (20) 290 10 22
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • HU6347 Érsekcsanád, Széchenyi u. 63.

Nyitva tartás

 • HÉTFŐ 9:00 - 17:00
 • KEDD 9:00 - 17:00
 • SZERDA 9:00 - 17:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 17:00
 • PÉNTEK 9:00 - 17:00
 • SZOMBAT 8:00 - 12:00
 • VASÁRNAP ZÁRVA

Közösségi oldalaink

Az alábbi oldalainkon is megtalál minket